Home » Zerken

Zerken in regio Sliedrecht

Voor een ruime keuze aan zerken nabij Sliedrecht en Papendrecht, zit u bij Klover gedenktekens in Hardinxveld-Giessendam helemaal goed. De liggende zerk is een klassieke zerk dat eenvoud en stijl uitstraalt. Deze steen past door zijn liggende vorm goed in de omgeving. U kiest bij ons uit prachtige soorten natuursteen in verschillende maten (bijvoorbeeld 180 x 80 cm) en creëert zo een waardige herinneringsplaats voor uw overleden dierbare.

Voorbeelden zerk

Klik op de foto voor een vergroting.

Zerk (180 x 80 cm) prijs vanaf: € 1.800,- 
(De afbeeldingen van de zerken zijn enkele voorbeelden van wat we kunnen leveren. De vanaf-prijs is niet bij elke getoonde zerk toepasbaar.)

Kies uit diverse zerken voor op een begraafplaats in Sliedrecht, Papendrecht of omsteken

Bij ons in Hardinxveld-Giessendam, nabij Sliedrecht en Papendrecht, kiest u uit diverse soorten zerken. We hebben verschillende steensoorten, stijlen en ontwerpen en ook voor een kindergraf kunt u bij ons terecht. Bijna alle onderdelen van een zerk kunnen we personaliseren, waardoor u een grafmonument krijgt dat aan al uw wensen voldoet. Hierdoor maakt u een mooie herdenkingsplaats voor uw overleden dierbare. Dat kan helpen het verdriet een plekje te geven.

Liever maatwerk? Dat kan ook

Heeft u al heel wat zerken in Sliedrecht of Papendrecht bekeken, maar wilt u toch wat anders? Dan maken wij een zerk die precies past bij uw smaak. Onze vakmanschap en creativiteit komen bovenal naar voren in ons maatwerk. Vertel ons uw wensen en wij kijken graag hoe we die kunnen verwezenlijken.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Wilt u graag zelf kijken, voelen en overleggen? U bent van harte welkom in onze monumententuin nabij Papendrecht en Sliedrecht, om diverse zerken te bekijken en uw wensen met ons te bespreken. Neem contact met ons op door te bellen naar 0184 – 641 869 of door ons contactformulier in te vullen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak