Home » Grafmonumenten

Grafmonumenten nabij Sliedrecht

Klover gedenktekens, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, heeft al diverse grafmonumenten geplaatst in Sliedrecht en omgeving. Grafmonumenten zijn een mooie manier om uw dierbaren te herinneren als ze niet worden begraven op een begraafplaats, maar u wel graag een plaats wilt om te herinneren. Grafmonumenten worden ook vaak voor een familiegraf ontworpen en gemaakt. Zo ligt een volledige familie samen. Bundel al uw herinneringen en creëer een plaats waar u aansluiting bij hen vindt door de plaats zo aan te kleden dat u het karakter van uw dierbare terugziet.

Monumenten
Klik op de foto voor een vergroting.

De mogelijkheden voor het ontwerp van grafmonumenten in regio Sliedrecht

Bij Klover gedenktekens denken we graag met u mee over de natuursteensoort en de persoonlijke elementen, zoals een opschrift of symbolisering. Onze prachtige ontwerpen baseren we op uw wensen, zodat het grafmonument daadwerkelijk staat voor uw dierbaren. Het is mogelijk om verschillende afsluitbanden, dekplaten en grafmonumenten met elkaar te combineren. De verschillende steensoorten sluiten mooi op elkaar aan en geven de grafmonumenten en zerken in regio Sliedrecht een mooie, verzorgde uitstraling.

Neem contact met ons op en zie de mogelijkheden voor herinneringen

Tijdens een persoonlijk gesprek horen we graag al uw wensen en gedachten met betrekking tot grafmonumenten voor uw dierbaren uit Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of omstreken. We vinden het belangrijk om u de juiste begeleiding te bieden bij dit proces. Bel naar 0184 – 641 869 of maak online een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we de herinneringen op een mooie manier levend kunnen houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak