Home » Ontwerp grafsteen Rotterdam

Ontwerp een grafsteen in regio Rotterdam

Bij het ontwerp van een grafsteen, werken we in Hardinxveld-Giessendam (vlak bij Rotterdam) met prachtig natuursteen en precisiewerk om een mooie laatste rustplaats voor uw dierbare te creëren. Wij zetten ons vakmanschap graag voor u in tijdens de emotionele periode van afscheid nemen. Samen met u maken we een persoonlijk ontwerp van de grafsteen die u op maat wilt laten maken, zodat de laatste rustplaats in Rotterdam, Dordrecht of omsteken volledig past bij uw herinneringen. Zo heeft u altijd een plaats om naartoe te gaan wanneer u dicht bij uw dierbare wilt zijn.

Een uiterst precies ontwerp voor een grafsteen op maat laten maken nabij Rotterdam en Dordrecht

Bij Klover gedenktekens staat de kwaliteit van ons werk voorop. Op deze manier hopen wij een waardevolle invulling te geven aan het afscheid. Bij het laten maken van een ontwerp voor een grafsteen op maat, wordt u bij ons in Hardinxveld-Giessendam (dicht bij Rotterdam en Dordrecht) niet in uw keuze beperkt. Er zijn namelijk verschillende vormen en steensoorten mogelijk, maar ook de bewerking, belettering en verdere aankleding vult u volledig zelf in. We houden altijd uw wensen in gedachten en adviseren u ook over de mogelijkheden. De verschillende soorten natuursteen die worden gebruikt, bewerken we in onze steenhouwerij. Het is ook mogelijk om aangegeven teksten, tekeningen, foto’s of symbolen met uiterste precisie door ons op de grafsteen te laten stralen en etsen.

Neem contact met ons op en plan een persoonlijk gesprek in

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we graag al uw wensen omtrent het ontwerp en het op maat laten maken van een grafsteen of gedenksteen, voor plaatsing in Rotterdam, Dordrecht of omgeving. Ook als het ontwerp af is, krijgt u alle tijd om te besluiten of de graafsteen aan uw wensen en herinneringen voldoet. Maak een afspraak of bel naar 0184 – 641 869 om een persoonlijk gesprek in te plannen. We begeleiden u graag tijdens het proces in deze emotionele tijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak