Home » Kindergraven

Kindergraf

Als u op zoek bent naar een kindergraf, gaat u momenteel door een zware periode. Het overlijden van een kind is immers een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Geen enkele ouder zou zijn of haar kind moeten begraven, maar als het onverhoopt gebeurt dan is een kindergraf de plaats voor u om herinneringen te koesteren. De ervaren medewerkers van Klover gedenktekens helpen u bij het kiezen van een passende kindergrafsteen uit alle mogelijke kindergraven die we aanbieden in Sliedrecht, Dordrecht en omgeving. Hierdoor krijgt u een mooie gedenkplaats, die kan helpen om het verdriet een plekje te geven.

Voorbeelden kindergraf
Klik op de foto voor een vergroting

Krijg begeleiding bij het ontwerpen van een persoonlijk kindergraf

In Sliedrecht en omgeving hebben we al meerdere kindergraven geplaatst. Dit doen we altijd met veel zorg en respect. Ook u begeleiden we graag persoonlijk bij het ontwerpen van een kindergraf. We realiseren een plek die troost biedt en een plaats om de herinneringen aan uw kindje levend te houden. Bent u op zoek naar een bepaalde uitstraling of symboliek die past bij het karakter van uw kleintje? Of is er een element dat u graag verwerkt zou zien op het kindergraf? Deel uw wensen met ons, dan kijken we samen hoe we met een kindergrafsteen een mooie plek van afscheid en herinnering voor u creëren in Dordrecht of omstreken.

Keuze uit diverse kindergraven in regio Sliedrecht

Bij Klover gedenktekens, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam (nabij Sliedrecht en Dordrecht), kiest u een mooie kindergrafsteen uit diverse kindergraven. We hebben verschillende steensoorten, kleuren en ontwerpen ter beschikking. Hiermee creëren we een kindergraf dat aan al uw wensen voldoet, zodat u een mooi grafmonument als passende gedenkplaats krijgt voor uw overleden kindje.

Plan eenvoudig een persoonlijk gesprek met ons in

Is het ondenkbare werkelijkheid geworden en wilt u het verdriet omzetten in een laatste rustplaats voor uw kind? Bij Klover gedenktekens in Hardinxveld-Giessendam, vlak bij Dordrecht, helpen we u graag bij het kiezen van een passende kindergrafsteen. We helpen bij de steensoortkeuze, maar bijvoorbeeld ook bij het bedenken van een persoonlijke boodschap voor op het graf. We ontmoeten u graag tijdens een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken. Bel naar 0184 – 641 869 of maak een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak