R

Elke steensoort verkrijgbaar

R

Vakwerk op maat gemaakt

R

Zandstralen in 12 kleuren

Home » Grafsteen Rotterdam

Een mooie grafsteen in Rotterdam of omgeving

Heeft u een grafsteen nodig in Rotterdam, Ridderkerk of elders in Zuid-Holland? Denkt u dan aan Klover gedenktekens uit Hardinxveld-Giessendam. Wij maken grafstenen op ambachtelijke wijze om u kwaliteit te garanderen. Het is altijd een moeilijke periode als u afscheid moet nemen van een dierbare. Daarom willen wij u de zorg voor een grafsteen graag uit handen nemen. Als u in Rotterdam, Ridderkerk of ergens anders in de provincie Zuid-Holland woont, nodigen wij u uit eens te komen kijken naar een grafsteen in onze monumententuin. Hier kunt u verschillende grafstenen bekijken om uiteindelijk een keuze te maken voor de juiste grafsteen voor uw dierbare. Een grafsteen moet immers een mooie herinnering zijn en wij doen er alles aan om dit voor u te verwezenlijken.

Een unieke grafsteen laten plaatsen in Rotterdam, Ridderkerk of elders in Zuid-Holland

In Hardinxveld-Giessendam (vlak bij Ridderkerk en Rotterdam) hebben wij een eigen steenhouwerij, waar wij graag een unieke grafsteen voor u vervaardigen voor plaatsing in Zuid-Holland. De steenhouwerij stelt ons in staat om aan al uw wensen te voldoen. U kunt zelf een ontwerp maken van uw grafsteen en omdat wij uitsluitend werken met de mooiste materialen en de beste vakmensen, kunnen wij in bijna alle gevallen uw wensen verwezenlijken. Op deze manier garanderen wij u een prachtig gedenkteken. Wij werken met verschillende soorten hoogwaardige steensoorten. Hieronder valt bijvoorbeeld Vanga Red of de natuurlijke Imperial Green. Ook Kashmirwhite valt in ons assortiment evenals de prachtige steensoort Orion. U kunt al deze en meer steensoorten bekijken in onze monumententuin.

Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden

Wanneer u een grafsteen laat plaatsten in Rotterdam, Ridderkerk of ergens anders in Zuid-Holland door Klover gedenktekens, dan wordt u zeker respectvol geholpen. Wij vragen bijvoorbeeld geen aanbetaling voor een grafmonument en wij geven u de mogelijkheid contact met ons op te nemen. Wij zullen u niet bellen, maar wij wachten tot u klaar bent om contact met ons op te nemen. Bovendien kunt u ook met een kleiner budget bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst. U bereikt ons op het telefoonnummer +31(0)184 – 641 869 of via het contactformulier.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak

Neem contact op