R

Elke steensoort verkrijgbaar

R

Vakwerk op maat gemaakt

R

Zandstralen in 12 kleuren

Home » Grafsteen kopen Rotterdam

Een grafsteen kopen nabij Rotterdam

Wilt u een grafsteen kopen in regio Rotterdam? Denkt u dan eens aan Klover gedenktekens, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Wij bieden graag onze diensten aan in deze moeilijke tijden, omdat wij weten hoe belangrijk het is dat u op een waardige manier afscheid kunt nemen van een dierbaar persoon. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit en leveren alleen grafstenen gemaakt van hoogwaardig materiaal. Onze grafstenen worden op ambachtelijke wijze en met oog voor detail gemaakt. Zo kunt u ervan uitgaan dat, als u bij ons een grafsteen komt kopen voor een begraafplaats in Rotterdam of omstreken, u altijd het gewenste resultaat krijgt.

Veel keuze bij een grafsteen kopen in regio Rotterdam

Wij nemen u de zorg voor een mooie grafsteen graag zo veel mogelijk uit handen. Een mooie grafsteen helpt u een mooie herinnering te creëren. U kunt de grafsteen laten maken van allerlei soorten steen. Wij leveren natuursteen in alle soorten en maten. Een kleine selectie uit ons brede assortiment:

  • Kinawa
  • Paradiso
  • Star Ruby
  • Impala

Een waardige herinnering

Wij behandelen u met respect als u een grafsteen komt kopen voor plaatsing in Rotterdam of omgeving. Dit ziet u terug in een aantal belangrijke waarden van ons bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam. Bijvoorbeeld: u doet ons geen aanbetaling voor een grafsteen of een gedenksteen. Ook nemen wij geen contact met u op, want we wachten tot u er klaar voor bent om contact met ons op te nemen. Ook als u wat minder te besteden heeft kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer +31(0)184 – 641 869 en via het contactformulier.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak

Neem contact op