R

Elke steensoort verkrijgbaar

R

Vakwerk op maat gemaakt

R

Zandstralen in 12 kleuren

Home » Grafmonument Rotterdam

Een waardig grafmonument in Rotterdam of omstreken

Voor het plaatsen van een grafmonument in Rotterdam of ergens anders in de provincie Zuid-Holland, bieden wij graag onze diensten aan. Klover gedenktekens uit Hardinxveld-Giessendam vindt het belangrijk dat u op een waardige manier afscheid kunt nemen van een dierbaar persoon. Het is altijd een moeilijke tijd als een dierbare komt te overlijden. Daarom willen we u graag de zorg voor een grafmonument in Rotterdam of een ander deel van Zuid-Holland uit handen nemen. Wij leveren uitstekende kwaliteit en werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaand materiaal. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw dierbare een waardig grafmonument krijgt.

Een grafmonument in Rotterdam of een andere plaats in Zuid-Holland laten plaatsen

Wij nemen u de zorg voor het plaatsen van een grafmonument op een begraafplaats in Rotterdam, of ergens anders in Zuid-Holland, graag uit handen. Uiteraard willen we wel graag weten wat uw wensen zijn, zodat we er alles aan kunnen doen om die te verwezenlijken in een op maat gemaakte grafsteen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten steen. We leveren bijvoorbeeld grafmonumenten van de steen Vanga Red, Orion, Olive Green, Raw Silk en Labrador Donker. In onze eigen steenhouwerij maken we van deze materialen de mooiste grafmonumenten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodigen wij u uit een kijkje te komen nemen in onze monumententuin. Dan ziet u met eigen ogen de details van het vakmanschap en het maatwerk dat wij leveren.

Respect en waardigheid

In deze moeilijke periode willen wij u graag van dienst zijn. Wij vinden het belangrijk om al onze klanten met respect te behandelen. Daarom vragen wij bijvoorbeeld geen aanbetaling en wachten wij op uw telefoontje. Zo kunt u het ons laten weten zodra u er klaar voor bent. Daarnaast kunt u ook met een kleiner budget bij ons terecht. Heeft u vragen over het plaatsen van een grafmonument of gedenksteen op een begraafplaats in Rotterdam, Hardinxveld-Giessendam of elders in Zuid-Holland? Dan kunt u bellen naar +31(0)184 – 641 869 of een afspraak maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak

Neem contact op