R

Elke steensoort verkrijgbaar

R

Vakwerk op maat gemaakt

R

Zandstralen in 12 kleuren

Home » Grafmonument Gorinchem

Een grafmonument uit regio Gorinchem

Als u een grafmonument nabij Gorinchem wilt aanschaffen, kijkt u dan eens rond op onze website. Klover gedenktekens, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, wil u graag bijstaan in de moeilijke tijd die u doormaakt als u een dierbare bent verloren. Onze grafmonumenten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, met maatwerk en vakmanschap tot in de details. Wij kunnen zo altijd voldoen aan uw wensen. Zo produceren wij ook graag een geheel of gedeeltelijk door u ontworpen grafmonument. Daarnaast heten wij u graag welkom in onze monumententuin. Hier kunt u diverse grafmonumenten bekijken, bijvoorbeeld om inspiratie op te doen.

Een grafmonument in Gorinchem laten verzorgen volgens uw wensen

Een grafmonument is een goede manier voor het creëren van een mooie herinnering. U kunt bij ons zelfs een eigen ontwerp voor een grafmonument laten ontwikkelen voor op een begraafplaats in bijvoorbeeld Gorinchem. U kunt bij een grafmonument kiezen uit veel verschillende soorten steen. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke kleuren van Barap, of de rustige uitstraling van Aurindi. De stijlvolle steen Himalay of de populaire Star Galaxy. In onze steenhouwerij worden de stenen gevormd tot prachtige grafmonumenten. Wij willen u dan ook uitnodigen te komen kijken, zodat u met eigen ogen kunt waarnemen hoe wij op ambachtelijke wijze al u wensen verwezenlijken.

Neem contact met ons op en ervaar onze respectvolle dienstverlening

Met respect maken en plaatsen wij een grafmonument in Gorinchem. Wij luisteren hierbij naar uw wensen en gaan uit van een aantal belangrijke basisprincipes. Zo doet u bij ons bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam, nabij Gorinchem, geen aanbetaling voor een grafmonument of een zerk. Wij laten het aan u over wanneer u contact met ons opneemt. Dit kunt u doen op het moment dat u er klaar voor bent. Ook met een kleine beurs kunt u bij ons terecht voor een mooi grafmonument. Voor meer informatie belt u naar +31(0)184 – 641 869. Wij staan u graag te woord.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak

Neem contact op