R

Elke steensoort verkrijgbaar

R

Vakwerk op maat gemaakt

R

Zandstralen in 12 kleuren

Home » Grafmonument Dordrecht

Een persoonlijk grafmonument in Dordrecht

Wilt u graag een persoonlijk grafmonument of unieke grafsteen laten plaatsen op een begraafplaats in Dordrecht? Bij Klover gedenktekens in Hardinxveld-Giessendam ontwerpen en produceren we graag een gedenkmonument dat aan al uw wensen voldoet. Afscheid nemen van een dierbare valt altijd zwaar. Een mooi grafmonument kan helpen om het verdriet een plekje te geven en het verlies te verwerken. Wij staan u bij in deze moeilijke periode en zorgen voor een passend monument.

Bij het ontwerpen van een grafmonument of grafsteen in regio Dordrecht heeft u veel keuze

Als u door ons in regio Dordrecht een grafsteen of ander grafmonument laat ontwerpen, heeft u veel keuzemogelijkheden. In Hardinxveld-Giessendam hebben we namelijk een eigen steenhouwerij. Hier maken we het monument perfect voor u op maat. Bovendien zijn er diverse steensoorten om uit te kiezen. Zo vindt u altijd een gesteente dat mooi past bij uw overleden dierbare. We geven u graag persoonlijk advies over materiaalkeuze, stijl en vormgeving. Hierdoor komt u zeker tot een ontwerp dat u bevalt.

Voor iedereen een mooie gedenkplaats

Klover gedenktekens produceert al jaren gedenkmonumenten voor nabestaanden. Voor iedereen hebben wij een passend monument. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor kindergraven en staande stenen. Bovendien bent u ook met een kleinere beurs bij ons welkom. Voor elk budget maken wij een mooi en respectvol grafmonument of unieke grafsteen, voor plaatsing in Dordrecht of omsteken.

Neem contact met ons op en ontdek alle opties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een grafsteen of grafmonument in regio Dordrecht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0184 – 641 869. U kunt ook ons contactformulier invullen. We reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak

Neem contact op