R

Elke steensoort verkrijgbaar

R

Vakwerk op maat gemaakt

R

Zandstralen in 12 kleuren

Home » Gedenksteen Rotterdam

Een prachtige gedenksteen uit regio Rotterdam

Voor een gedenksteen in Rotterdam of Dordrecht is Klover gedenktekens uit Hardinxveld-Giessendam uw beste keuze. Afscheid nemen van een dierbare is altijd erg moeilijk. U heeft op dit moment genoeg zorgen. Daarom nemen wij u de zorg voor een waardige gedenksteen graag uit handen. Wij produceren onze gedenkstenen op ambachtelijke wijze volgens ouderwets handwerk. Zo kun u er zeker van zijn dat uw gedenksteen uit regio Rotterdam en Dordrecht altijd maatwerk is. Vakmanschap tot in de details is wat waar wij voor staan.

Een passende gedenksteen in Rotterdam of Dordrecht laten verzorgen

Een gedenksteen is een mooie manier om een waardige herinnering te creëren aan een overleden dierbare en Klover gedenktekens biedt in Rotterdam, Dordrecht en omsteken veel verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u ervoor kiezen om het grafmonument te laten stralen of etsen, zodat u op die manier een persoonlijke tekst of afbeelding op de gedenksteen kunt plaatsen. Ook kiest u uit veel verschillende soorten steen. Kies bijvoorbeeld voor het rustige Impala of het stijlvolle Imperial Green. U kunt ook nog kiezen voor Balmoral of het rustige Kashmirwhite. Elke steensoort heeft zijn eigen unieke uitstraling. In onze eigen steenhouwerij wordt van het door u gekozen steen een prachtig monument gemaakt. Wij nodigen u uit om te komen kijken in onze gedenkstenentuin, zodat u met eigen ogen de kwaliteit van ons vakwerk ziet.

Neem contact met ons op en ervaar onze persoonlijke service

Vanuit Hardinxveld-Giessendam leven wij hoogwaardige kwaliteit gedenkstenen in Rotterdam en Dordrecht. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen en leveren wij de gedenksteen zoals u dat wilt. Wij vinden het belangrijk om met respect te werken. Daarom vragen wij geen aanbetaling en kunt u contact met ons opnemen als u daar klaar voor bent. Wij zullen u niet bellen en gaan voor een respectvolle afwikkeling van het proces. Ook met een kleinere beurs kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar +31(0)184 – 641 869. Meteen een afspraak maken bij onze toonzaal is ook mogelijk. Wij helpen u graag verder.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak

Neem contact op