U bent hier:

home - maatwerk
Header

Maatwerk: vakmanschap tot in de details

Het werken met natuursteen hebben onze medewerkers prima in de vingers. We beschikken daarvoor over een ruime steenhouwerij, die van alle gemakken is voorzien. We werken met moderne apparatuur en leiden onze medewerkers goed op. Lees meer over onze steenhouwerij.

Gespecialiseerd in uw wensen

Wilt u een persoonlijker ontwerp? Geen punt bij Klover gedenktekens. Wij maken graag een ontwerp op maat. Alles is mogelijk: niet alleen in vorm of steensoort, maar ook in bewerking, belettering en verdere aankleding. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij al uw wensen. Vervolgens maken we in samenspraak een passend ontwerp. We gebruiken hiervoor een speciaal computerprogramma. Wij geven u alle tijd om te besluiten of het ontwerp aan uw wensen voldoet. Met als resultaat: een monument op maat. Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Mooi afgewerkt

U kunt bij Klover gedenktekens terecht voor diverse bewerkingsmethoden. Wij stralen en etsen de door u aangegeven teksten, tekeningen, foto’s of symbolen met de uiterste precisie! Zie: stralen en etsen.